Menu
in

Savona, întreprinzător italian faimos, arestat pentru viol asupra fostei menajere române

Carabinierii din Pietra Ligure (Savona) l-au arestat pentru viol, pe Antonio Orsero, de 54 de ani, întreprinzător, reprezentant al unei familii cunoscută pentru afacerile de import-export de fructe. Fosta îngrijitoare a familiei, o româncă de 60 de ani, a denunțat că bărbatul ar fi intrat în casă, profitând de ușa lăsată deschisă pentru a lăsa se se usuce podeaua tocmai spălată, ar fi pipăit-o pe sâni și apoi s-ar fi dezbrăcat începând să se masturbeze. Femeia a chemat carabinierii din Pietra Ligure care l-au arestat.

Orsero a ajuns în arest domiciliar. Ancheta este condusă de procurorul adjunct Chiara Venturi. Potrivit reconstituirii carabinierilor, Orsero ar fi intrat în locuință în mod vizibil beat, însă întreprinzătorul neagă episodul.

Nu era prima dată, pe baza povestirii victimei, când bărbatul punea în practică asemenea acte, însă până în acel moment femeia nu reușise niciodată să găsească curajul pentru a depune plângere.

În fața judecătorului, Orsero a negat: „Nu am făcut nimic din ce se spune. Nu am atins-o pe femeie și nici nu m-am masturbat”.

„Am avut o relație care a durat un an și jumătate. Ea îmi cerea bani din când în când. Îmi spunea că vrea să meargă la fiica ei care muncește în Anglia. Uneori mergeam pe la ea. Așa a fost și în acea zi”.

Antonio Orsero este un întreprinzător cunoscut la nivel național. Moștenitor al unei adevărat ”imperiu al fructelor”, a fost administrator delegat al grupului cu același nume până când criza întreprinderii a devenit publică.


Citește și:

Lingerea feţei este viol, pescarez condamnat de Casaţie la închisoare

Sinuciderea unei tinere a zguduit Italia. Tiziana Cantone și-a luat viața de rușine

Viol în grup în Calabria, caz asemănător cu cel de la Vaslui: ”Ea şi-a căutat-o”. Victima, o fată de numai 13 ani

 

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version