in

Savona, român drogat la volan, și-a abandonat vărul mort în accident

I Carabinieri sul luogo dell'incidente avvenuto sulla strada provinciale 52 che collega Pollina a San Mauro Castelverde, sulle Madonie, 17 ottobre 2016. Nell'incidente sono morti Maria Santa Colantoni, 60 anni, e il padre della donna, Carmelo, 87 anni, entrambi di San Mauro Castelverde (Palermo). ANSA/ CARABINIERI +++ ANSA PROVIDES ACCESS TO THIS HANDOUT PHOTO TO BE USED SOLELY TO ILLUSTRATE NEWS REPORTING OR COMMENTARY ON THE FACTS OR EVENTS DEPICTED IN THIS IMAGE; NO ARCHIVING; NO LICENSING +++

Un român de 26 de ani a fugit după ce furgoneta pe care o conducea a căzut într-o prăpastie, provocând moartea vărului său care se afla pe scaunul pasagerului. Bărbatul a fost arestat pentru omor rutier de carabinierii din Albenga e Alassio (Savona). Tânărul a rezultat pozitiv la testul de canabinoide. Testul pentru alcoolemie a rezultat negativ.

Accidentul a avut loc pe 20 iulie la Arnasco, provincia Savona. Cei doi se aflau pe riviera savoneză pentru o seară de distracție.

Se întorceau acasă, la Torino, când pe șoseaua care duce de la Cenesi la Arnasco tânărul a pierdut controlul vehiculului și furgoneta a căzut într-o prăpastie de circa 6 metri. Șoferul român, O.L.M., de 36 de ani, a scăpat nevătămat în timp ce vărul său a fost aruncat din habitaclu și a murit pe loc.

În acel moment tânărul a strigat cerând ajutor, dar apoi a plecat înainte de sosirea echipajelor de salvare. După căutări care au durat toată noaptea, militarii l-au găsit dimineața, când a revenit în campingul în care era cazat. Procurorul a dispus arestarea sa.

Victima este Liviu Ciocate, de 33 de ani, rezident la Torino.

 

Italia, româncă de 28 de ani, putred de ”bogată”, are 600 de mașini pe numele ei

Printr-un document care va fi semnat la București, românii din diaspora vor să ceară 1% din PIB-ul României