in

Savona, român drogat la volan, și-a abandonat vărul mort în accident

Un român de 26 de ani a fugit după ce furgoneta pe care o conducea a căzut într-o prăpastie, provocând moartea vărului său care se afla pe scaunul pasagerului. Bărbatul a fost arestat pentru omor rutier de carabinierii din Albenga e Alassio (Savona). Tânărul a rezultat pozitiv la testul de canabinoide. Testul pentru alcoolemie a rezultat negativ.

Accidentul a avut loc pe 20 iulie la Arnasco, provincia Savona. Cei doi se aflau pe riviera savoneză pentru o seară de distracție.

Se întorceau acasă, la Torino, când pe șoseaua care duce de la Cenesi la Arnasco tânărul a pierdut controlul vehiculului și furgoneta a căzut într-o prăpastie de circa 6 metri. Șoferul român, O.L.M., de 36 de ani, a scăpat nevătămat în timp ce vărul său a fost aruncat din habitaclu și a murit pe loc.

În acel moment tânărul a strigat cerând ajutor, dar apoi a plecat înainte de sosirea echipajelor de salvare. După căutări care au durat toată noaptea, militarii l-au găsit dimineața, când a revenit în campingul în care era cazat. Procurorul a dispus arestarea sa.

Victima este Liviu Ciocate, de 33 de ani, rezident la Torino.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, româncă de 28 de ani, putred de ”bogată”, are 600 de mașini pe numele ei

Printr-un document care va fi semnat la București, românii din diaspora vor să ceară 1% din PIB-ul României