in

Scene de groază în casa unei familii de români din Brescia: și-a ucis soţia, apoi s-a sinucis

Scene de groază în casa unei familii de români la Ome, în provincia Brescia. Duminică, 3 mai, Florinel Monea, în vârstă de 52 de ani, a înghițit un pumn de medicamente psihiatrice. După ce i-a dat cu o sticlă în cap, a înjunghiat-o mortal pe soţia sa, Sorina Monea, de 50 de ani, apoi s-a sinucis cu același cuțit.

Faptele au avut loc duminică, dar au fost descoperite luni de către fiul de 30 de ani al cuplului, la ora 16:30, după ce mama sa nu a apărut dimineață la locul de muncă de „badante”.

Soțul, șomer, se întorsese în Italia cu aproximativ un an în urmă, după ce petrecuse o perioadă în țară, unde a urmat o serie de tratamente pentru combaterea depresiei. Situația cuplului era dificilă, iar relațiile dintre cei doi soți erau destul de tensionate. De multe ori din casa lor micuță se auzeau țipete și certuri frecvente. Dar nimeni nu a crezut vreodată că s-ar putea întâmpla ceva atât de grav.

Când fiul a intrat în casă, i-a găsit în bucătărie, într-un lac de sânge. A sunat imediat ajutor la 112. Au sosit ambulanța, poliția și carabinierii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ligia Luca, candidată la Aprilia: ”Doresc să devin un punct de referință pentru conaționalii noştri”

Torino, gest nebunesc al unui român: și-a atacat iubita cu acid, dar atacul s-a întors împotriva lui