Menu
in

Scene de groază la Roma, român de 39 de ani călcat de două mașini care nu s-au oprit

Incident tragic miercuri, în jurul orei 21, la Roma, în cartierul Alessandrino, pe via Togliatti: un bărbat de 39 de ani, român și probabil fără adăpost, și-a pierdut viața după ce a fost lovit de două mașini.

Victima traversa strada la intersecția dintre Viale Palmiro Togliatti și Via del Pergolato când a fost lovită de un prim vehicul, care nu s-a oprit și și-a continuat drumul.

În timp ce trecătorii acordau primul ajutor, o a doua mașină l-a lovit pe bărbat și, fără să se oprească, l-a târât până la intersecția cu via Ascoli Satriano. Când salvarea și poliția au ajuns la fața locului, nu mai era nimic de făcut pentru românul de 39 de ani.

În timpul cercetărilor inițiale, primul șofer a revenit la locul accidentului, recunoscând ceea ce făcuse. Este un tânăr de 26 de ani care a fost supus testelor de alcool și droguri. Poliția a ordonat confiscarea mașinii sale, un Daewoo Matiz.

Carabinierii și poliția lucrează la găsirea celui de-al doilea șofer și la analizarea camerelor din zonă, de asemenea, pentru a verifica dacă victima traversa pe trecerea de pietoni sau nu. Autopsia va stabili în schimb care dintre cele două coliziuni s-a dovedit fatală, potrivit Roma Daily News.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version