Menu
in

Seregno, a lovit un carabinier cînd i s-a cerut să se legitimeze, român arestat și acuzat de ultraj

Un român de 30 de ani a fost reținut la Seregno, în Italia, după ce a sărit să-i bată pe carabinierii care încercau să-l legitimeze. Românul a fost oprit de carabinieri din cauza comportamentului său suspect. El este acuzat de comiterea mai multor infracțiuni.

Oamenii legii l-au descoperit pe român, în noaptea de duminică spre luni, pe stradă, având un comportament suspect. Conform Monza Today, citată de observatornews.ro, carabinierii au încercat să-l legitimeze pe român, moment în care acesta a devenit extrem de agresiv.

Românul ar fi început să-i înjure pe carabinieri în română și, când aceștia s-au apropiat de el, a sărit să-i bată. Românul chiar l-a lovit pe unul dintre carabinieri înainte de a fi imobilizat cu mare dificultate.

Oamenii legii și-au dat seama că românul se află sub influența băuturilor alcoolice.Chiar și așa, el a fost condus la secția de poliție și reținut, fiind pus sub acuzare pentru ultraj, refuz de legitimare și opunere la reținere.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/cum-arata-plamanii-bolnavilor-de-covid-19-diferenta-la-radiografiile-unui-tanar-si-a-unui-batran-sunt-clare/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version