in

Și-a sugrumat iubita, medic la spitalul din Messina: ”Am omorât-o pentru că m-a infectat cu coronavirus”

Un asistent medical din Italia și-a ucis iubita, care lucra ca medic la același spital, pentru că i-ar fi dat coronavirus. Antonio De Pace, 28 de ani, a încercat să-și taie venele, însă colegii i-au salvat viața: ”Am omorât-o pentru că m-a infectat cu coronavirus”, le-a spus Antonio De Pace.

Specialiștii au spus că pandemia de coronavirus ar putea afecta, indirect, și starea mentală a multora. Presiunea imensă pusă asupra cadrelor medicale, care trăiesc tot timpul cu teama că s-ar putea infecta, le-a tulburat unora gândirea. Un caz șocant s-a petrecut în casa a două cadre medicale de la spitalul din Messina, din Sicilia, a notat Daily Star, citată de libertatea.ro.

Antonio De Pace și-a sugrumat iubita, pe Lorena Quaranta, pentru că l-ar fi infectat cu temutul virus. Antonio De Pace a sunat la poliție și a anunțat crima pe care a comis-o. Criminalul și-a tăiat venele, dar a fost salvat.

Când au ajuns la fața locului, oamenii legii l-au găsit cu venele tăiate. Colegii de la spitalul din Messina au reușit să-i salveze viața. „Am omorât-o pentru că m-a infectat cu coronavirus”, le-a spus Antonio De Pace oamenilor legii.

„Lorena a muncit foarte mult pentru a salva viețile altora. E o tragedie”, a spus o sursă din spital. Lorena Quaranta era foarte vocală în mediul online și se văita de condițiile în care lucrează. „Acum mai mult ca niciodată trebuie să demonstrăm responsabilitate și dragoste pentru viață. Trebuie să arătați respect față de voi înșivă, față de familiile voastre și față de țară. Trebuie să vă gândiți și la cei care își dedică zilnic viața pentru sănătatea voastră”, a scris ea pe Facebook.

Lorena Quaranta abia devenise medic

Când Lorena a devenit doctor „cu acte”, Antonio a felicitat-o în mediul online. „Pentru a ne atinge visurile, trebuie să muncim cu determinare și tu ești cea mai bună dovadă. Îți urez să continui să-ți urmărești visurile, să trăiești viața așa cum își dorești. Felicitări!”, a scris Antonio. Peste ceva timp, chiar el i-a curmat viața.

Din pricina restricțiilor impuse de autorități, părinții nu pot asista la funeraliile ei! „Săracii, părinții ei au suferit deja tragica dispariție a fetei lor și acum nu au nici măcar șansa să-și ia rămas bun de la ea. E o dublă tragedie”, a spus Anna Alba, primarul localității. Autoritățile le-au făcut teste atât Lorenei, cât și lui Antonio. Nici unul n-a ieșit pozitiv. Doar teama că s-ar putea infecta i-a întunecat judecata lui Antonio, care a comis crima.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Matei Dobrovie: ”Despre cum (nu) funcționează Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării!”

Bătaie într-un supermarket din Napoli din cauza măsurilor impuse: ”Dacă nu porți masca, o să chem carabinierii!” VIDEO