in

Şi-a ucis iubitul şi a simulat un suicid: româncă arestată la Catania

Cum ar fi putut să se înjunghie în inimă şi apoi să scoată singur cuţitul? Potrivit Procuraturii din Catania, Ionel Vlad, zidar de 50 de ani, nu ar fi avut forţa să se înjunghie de unul singur în inimă. Şi apoi şi să extragă arma. Din acest motiv nu a fost crezută reconstituirea furnizată de partenera sa, Florica Odica, conaţională de 47 de ani, care a fost arestată pentru omor voluntar.

Şi-a ucis partenerul de viaţă şi i-a simulat sinuciderea. Cu această acuzaţie a arestat-o Procuratura din Catania pe Florica Odica. Ea ar fi cea care l-a ucis cu o lovitură de cuţit în inimă pe Ionel Vlad. Femeia a fost cea care a apelat 118, invocând în mod disperat ajutor pentru că partenerul său de viaţă s-a sinucis în faţa ei. Însă anchetatorii nu au crezut-o.

Tragedia a avut loc pe 23 august în zona Lineri din Misterbianco (Catania), unde trăia cuplul. La început carabinierii au intervenit pentru o presupusă sinucidere, însă anchetele s-au axat imediat pe o crimă. Ipoteza suicidului nu l-a convins nici măcar pe medicul legist: rana este profundă, lama a străpuns un plămân şi inima cu o asemenea violenţă încât sinuciderea se consideră impracticabilă. Arma a şi fost extrasă.

Femeia, în faţa obiecţiilor privind nepotrivirile din reconstituirea sa, nu şi-a schimbat versiunea: se întorsese acasă şi au avut o ceartă din motive sentimentale, „incendiată” se pare şi de abuzul de băuturi alcoolice din partea cuplului. El ar fi avut o relaţie şi ea voia să-l părăsească şi pentru a-i demonstra că era nevinovat şi a se autopedepsi s-ar fi sinucis cu arma pe care a luat-o de pe masa din bucătărie.

Reconstituirea carabinierilor e diferită: femeia ar fi descoperit că el o trăda şi i-ar fi imputat acest lucru. Nu numai. Femeia îi reproşa bărbatului şi că iese des seara şi se întoarce acasă beat. Anchetele militarilor de la Arma au dus la arestarea suspectei pentru omor voluntar.


 

Citește și:

Româncă de 28 de ani, ucisă lângă Verona. A fost lăsată dezbrăcată pe un câmp

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Aurelian Mihai: Unde sunt restul românilor, dragă MAE?

A murit la Amatrice: Maricica Iosub plecase de 15 ani din Botoşani