in

Sicilia, a ucis un italian cu mașina și a fugit de la locul accidentului, român arestat pentru omor rutier

Carabinierii companiei Vittoria au intervenit de-a lungul drumului provincial 105, pe raza localității Scoglitti, marți 9 iunie, în jurul orei 20:00, unde cu puțin timp înainte, un cetățean în tranzit găsise pe marginea drumului cadavrul lui Rosario Dezio, italian 59 de ani.

Dezio fusese lovit de un vehicul în tranzit în timp ce se afla pe bicicletă. Aproape a murit instantaneu din cauza rănilor grave suferite în urma impactului.

La locul accidentului, carabinierii au efectuat o inspecție minuțioasă care a permis militarilor să găsească plăcuța de înmatriculare din față a unui vehicul înregistrat pe numele lui S. N., în vârstă de 35 de ani, de origine română. Plăcuța de înmatriculare s-a desprins de vehicul în urma impactului violent cu victima.

S. N, cu toate acestea, a fugit de la locul accidentului, după ce și-a abandonat mașina pe un câmp din apropiere.

Cercetările imediate împreună cu activitatea de investigare desfășurată de carabinieri au făcut posibilă identificarea locuinței românului, situată într-o municipalitate vecină.

Piratul străzii, interogat, a confirmat că el a fost cel care l-a lovit pe Dezio, asumându-și astfel responsabilitatea pentru accidentul fatal.

Prin urmare, la finalul interogatoriului, carabinierii l-au arestat pe român, sub acuzația de omor rutier agravat.

Arestatul, la dispoziția autorității judiciare din Ragusa, a fost supus arestului la domiciliu, în timp ce mașina și bicicleta implicate în accidentul rutier au fost puse sub sechestru.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Bologna, îngrijitoare beată, acuzată că maltrata bătrânii, s-a aruncat de la etaj când au venit carabinierii

Au umplut România cu bancnote false de 50 de euro făcute în Italia, grup infracțional destructurat