in

Sicilia/ Român scapă ca prin minune dintr-un incendiu. Razbunare sau sinucidere?

Un român de 44 de ani a scăpat ca prin minune ieri dimineaţă, dintr-un incendiu- susţin anchetatorii- provocat de persoane necunoscute în localitatea Modica (provincia Ragusa, în Sicilia). Incendiul a izbucnit în jurul orei 3 dimineaţa într-un edificiu abandonat de două etaje, unde românul îşi petrecea, de obicei, nopţile- scrie presa locală.

Bărbatul, în stare de ebrietate, nu şi-a dat seama de nimic şi s-a ales doar cu o intoxicaţie de la fumul respirat. Transportat de urgenţă la spitalul din localitate, a fost externat în cursul aceleiaşi zile.

A scăpat ca prin minune, susţin pompierii, care au descoperit că este vorba, mai mult ca sigur,  despre un act criminal. Mai precis, incendiul ar fi fost provocat de o persoană care cunoaştea obiceiurile românului şi a vrut să se răzbune, aprinzând focul pe casa scării, unde erau adunate mai multe obiecte de uz casnic. În acel moment, bărbatul dormea într-unul din apartamentele situate la etaj. Astfel, este, din ce în ce mai puţin probabilă ipoteza că românul şi-ar fi dat singur foc, încercând să se sinucidă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO/ Ramona Bădescu: “Alo, vă pot ajuta?”

Video/ Reportaj Sky în România: Chivu despre Campionatul mondial al copiilor străzii