in

Sicilia, româncă de 20 de ani împușcată cu sânge rece de iubitul italian

O altă victimă româncă în Sicilia, Alina Condurache, de 20 de ani, a fost împușcată cu sânge rece în localitatea Licata din Sicilia. Cel care i-a luat viața a fost chiar iubitul ei, Angelo Azzarello de 21 de ani, care nu ar fi acceptat sfarșitul relației lor. Cei doi s-au certat, iar discuția s-a încheiat seara, la ora 23:30, cand italianul a scos pistolul și a împuscat-o.

Tânăra trăia în concubinaj cu Angelo Azzarello de 3 ani, în ultimele luni relația lor nu mai mergea bine, după multe certuri și discuții, fata luase hotărârea să pună capăt relației.

Alina a fost ucisă în ferma agricolă a familiei lui Angelo Azzarello, situată în zona Cipolla, între localitățile Palma di Montechiaro și Licata. Fata a murit de hemoragie internă în timp ce era transportată la Spitalul San Giacomo d’Altopasso din Licata.

Procurorul Andrea Maggioni, după ce l-a interogat toată noaptea pe Angelo Azzarello, a decis reținerea italianului. Acesta, în urmă cu doi ani, a mai fost implicat într-o altă anchetă, pentru o crimă care avusese loc în aceeași zonă, victima fiind un tânăr de 17 ani. În acel caz, Azzarello fusese reținut de poliție ca suspect, și apoi, în circumstanțe dubioase, complet exonerat.

C.S.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Chef la Ambasadă fără Gazeta Românească, publicație supusă sancțiunilor ambasadoarei

20.000 de copii români născuţi în Italia anul trecut