in

Șoc la o grădiniță din Roma: un necunoscut a tatuat pe fesa unei fetițe de 5 ani cuvântul ”Xiu”, care în chineză înseamnă ”rușine”

Șoc la o grădiniță din Roma: un necunoscut a tatuat pe fesa unei fetițe de 5 ani cuvântul ”Xiu”, care în chineză înseamnă ”rușine”

„Ne este frică, uneori chiar și să ieșim din casă. Cel care a însemnat-o pe fiica noastră ar putea fi oriunde. Trebuie să știm cine a făcut-o. Vrem dreptate pentru fetița noastră”. Vorbesc părinții unei fetițe de cinci ani care are o cicatrice pe piele (făcută poate cu un ac) cu inscripția „Xiu”, care în chineză înseamnă „rușine”, scrie ilgiornale.it.

Procuratura din Roma a deschis un dosar, dar, deocamdată, autorul brutalei răni nu a fost identificat.

Șoc la o grădiniță din Roma

Părinții fetiței au sosit în Italia din China în 2018. Tatăl fetei se mutase la Roma după ce se angajase la o firmă care lucra în industria de catering. Soția sa i s-a alăturat lui și fiicei lor în lunile următoare și acolo, în capitală, s-a născut cel de-al doilea copil al cuplului.

Familia s-a integrat rapid în comunitatea locală, dar apoi liniștea lor a fost spulberată de un episod cel puțin regretabil.

Totul a început în dimineața zilei de 26 noiembrie. Mama a primit un telefon de la școală, o grădiniță din Garbatella. Fetița spune că „pielea” unuia dintre fesele ei „arde”. Când femeia scoate fusta fiicei sale, se cutremură: „Xiu” este ștampilat pe ea.

Parma, înjunghiat în inimă pentru că a luat apărarea unei femei cu copil în brațe: ”A fost un erou!”

Cercetat și un educator român

„Zile întregi s-a închis în ea însăși. Îi era rușine, crezând că a fost vina ei. – Părinții au declarat pentru Corriere.it – Am învățat-o că o femeie trebuie să aibă grijă de ea însăși, iar ea credea că nu a fost un copil bun. Am liniștit-o și, cu mult efort, s-a deschis. A fost groaznic să o ascult„.

Copilul explică faptul că cineva a tăiat-o în toaleta unei grădinițe. „Din acel moment ne-am pierdut liniștea. – continuă mama – mi-e teamă pentru ea. Monstrul ăsta ar fi putut să o vizeze pe ea. Și mi-e teamă și pentru mine. Săptămâni întregi am stat cu ochii în pământ la cumpărături de teamă că acest monstru va veni după ea și după mine.”

Suspiciunile au căzut asupra unui profesor de grădiniță din România, dar acesta are un alibi de fier: nu era la școală în acea zi. Mai mult, copilul nu l-a recunoscut în incidentul probatoriu.

Bărbatul este cercetat pentru vătămare intenționată agravată de ură rasială, dar procurorul Grabriella Fazi este gata să ceară arhivarea cazului. „Nimeni nu vrea un infractor la întâmplare. Dar ancheta nu trebuie să se oprească”, spune avocatul Pirrone, care îi apără pe părinți. Fetița a povestit de fapt două incidente: cel al desfigurării și un altul la care ar fi fost prezent un alt copil, un italian.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Medicii stomatologi din România sunt bucuroși: „Vin românii din diaspora să-și repare dinții”

Date șocante din România: Rata anuală a inflaţiei a ajuns la 15,1%