in

Șoc la Pavia, adolescentă română de 14 ani și-a înjunghiat mama în gât: acuzată de tentativă de omor agravată

Fata de 14 ani care și-a înjunghiat mama este acuzată de tentativă de crimă agravată.

Tânăra a fost urmărită și oprită de carabinieri în timp ce rătăcea într-o stare confuză. Mama sa nu este în pericol de moarte, scria La Provincia Pavese.

A înjunghiat-o pe mama ei în gât cu un cuțit de bucătărie, apoi a fugit și a fost găsită de carabinieri în timp ce rătăcea fără țintă.

Tânăra de paisprezece ani din Miradolo Terme (provincia Pavia) care și-a atacat mama a fost reținută de polițiști sub acuzația de tentativă de crimă agravată și se află în prezent în închisoarea pentru minori Beccaria din Pavia, la dispoziția autorităților judiciare.

Femeia atacată, A.B. de 35 de ani de origine română, a fost dusă de urgență la spitalul din Lodi unde a fost imediat tratată și din fericire pentru ea, nu este în pericol de moarte.

În acest moment, motivele atacului, care a avut loc în 19 martie, nu au fost clarificate.

Tânăra de 14 ani și-a închis surorile în cameră înainte de a-și ataca mama.

Din primele reconstrucții ale cazului, rezultă că tânăra de 14 ani și-a închis cele două surori mai mici în cameră înainte de a se duce în bucătăria unde se afla mama ei. Acolo s-a înarmat cu un cuțit și a lovit-o pe mama ei cu o lovitură directă în gât.

Partenerul femeii nu ar fi observat nimic pentru că se pare că în acel moment se odihnea. A fost trezit de țipetele de durere ale femeii în urma atacului fiicei sale.

Bărbatul a contactat apoi personalul medical care, odată ajuns acolo, a transferat de urgență victima la spitalul din Lodi.

Tânăra a fugit de acasă după atac. Carabinierii au început imediat percheziția, tot pentru că se temea că tânăra ar putea să comită un act de auto-vătămare. Când au urmărit-o în via della Granona (în Miradolo Terme), militarii și-au dat seama că adolescentul rătăcea pe stradă într-o stare evidentă de șoc și agitație.

Tânăra de paisprezece ani a fost arestată sub acuzația de tentativă de crimă agravată și, la ordinele Parchetului din Milano, a fost dus la închisoarea pentru minori Beccaria, unde se află la dispoziția autorităților judiciare.

Nici minora, nici membrii familiei ei nu au un antecedente penale.

Conform mărturiilor colectate până acum, fata care și-a înjunghiat mama a fost întotdeauna o elevă bună, cu o performanță academică bună. Între timp, primele anchete au fost efectuate în casa în care a avut loc tentativa de crimă pentru a clarifica dinamica faptelor. În plus, poliția încearcă să urmărească motivul atacului, care este încă necunoscut în acest moment.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Pentru prima dată, un român a fost numit episcop auxiliar de Roma. Pr. Benoni Ambăruș: „Glumele Domnului şi… ale papei…”

Italia, 32 de miliarde de euro pentru măsuri împotriva sărăciei și relansarea afacerilor. ”Este maximul pe care l-am putut face”