in

Șoc la Vibo, român legat, bătut și umilit de șase minori italieni. „Au urinat pe el și i-au incendiat hainele”

Român legat, bătut și umilit de șase minori italieni – Carabinierii de la secția San Costantino Calabro (Vibo Valentia) sunt ocupați să facă lumină asupra unui episod de violență fără precedent care a avut loc în oraș sâmbătă seara, în incinta centrului de formare profesională Oiermo, acum dezafectat.

Român legat, bătut și umilit de șase minori italieni

Șase minori au fost denunțați la Parchetul pentru Minori pentru maltratări, bătăi, vătămări și alte infracțiuni după ce au atacat un cetățean român fără adăpost și care se afla în incinta institutului profesional.

Salerno, român atacat de o bandă de copii, l-au bătut cu bâta și i-au rupt două coaste

Cei șase l-au legat și imobilizat mai întâi pe român, apoi l-au atacat cu șuturi, pumni și palme și, la sfârșit, au urinat pe victimă. Se pare că scena a fost filmată chiar de minori cu un telefon mobil, ale cărui imagini video sunt examinate de carabinieri. În cele din urmă, cei șase minori ar fi incendiat toate obiectele pe care românul le avea cu el, inclusiv efecte personale și haine, scrie lametino.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Situație economică dificilă a familiilor în Italia

Peste jumătate dintre italieni ajung cu dificultate cu banii la sfârșitul lunii, iar trei din zece renunță la tratamentul medical

Român de 26 de ani moare într-un accident de motocicletă la Casaleone, s-a ciocnit cu o mașină