in

Șofer român de 35 de ani, mort după un accident în Italia, colegul de camion a ațipit la volan

Un român originar din Huși, în vârstă de 35 de ani, plecat să muncească pe TIR, în străinătate, a murit într-un spital din Italia, după ce vreme de două săptămâni a stat în comă, ca urmare a unui accident rutier extrem de grav.

Adrian Laurențiu Pecheanu plecase în cursă, împreună cu un coleg, care se și afla la volan, însă pe autostrada Milano – Napoli s-a produs tragicul accident. Apropiații tânărului Adrian spun că cel care conducea TIR-ul ar fi ațipit pentru o clipă, iar vehiculul s-ar fi izbit violent de un stâlp de pe marginea carosabilului, însă alții susțin că, de fapt, accidentul s-ar fi produs după o frână mult prea bruscă.

Torino, român de 20 de ani, a căzut de la etajul 4 al unei clădiri, este în stare foarte gravă la spital

Cert este că șoferul nu a pățit nimic, însă Adrian a fost rănit foarte grav, mai cu seamă la nivelul capului. A fost transportat imediat la spitalul din Bologna, a fost operat. Însă traumatismele suferite erau atât de severe, că doar un miracol îl mai putea salva.

Aproape două săptămâni a stat în comă, timp în care apropiații s-au rugat pentru o minune. S-a stins însă din viață, iar acum familia a început formalitățile pentru a aduce în țară trupul neînsuflețit. “Pentru că pot câștiga un ban mai bun, tinerii își doresc să ajungă șoferi pe TIR în străinătate. Dar e riscant și greu. Adi, cum îi spuneam noi, a avut acest vis. A învățat, a făcut școală și își dorea să muncească. Era harnic și bun. Era ca un vis pentru el, că spera să își poată face un viitor liniștit. A murit nevinovat. Nici măcar nu era el la volan”, spun, cu tristețe, apropiații.

Tânărul era începător în domeniul șoferiei pe TIR, dar având cursurile necesare absolvite, precum și o fire voluntară și curajoasă, a privit cu mult oprimism activitatea aceasta. Era bucuros, spun rudele, că a obținut jobul și că va putea munci pentru un salariu lunar, incomparabil cu ce putea câștiga aici.

Mai lucrase în străinătate, ca bucătar în Grecia, știa, așadar, ce înseamnă munca printre străini. Și în țară a practicat aceasta meserie, dar acum voia să fie șofer pe TIR. “A învățat pentru diploma respectivă, a muncit mult ca să o obțină și, până la urmă, a reușit. Și-a dorit mult să meargă să călătorească cu TIR-ul, era ca un vis pentru el, i se părea frumos, era muncitor și nu îi era teamă de necunoscut”, spune rudele lui Adrian.

întreaga poveste pe vremeanoua.ro

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
tata abuzat fetita

S-au întors din Italia şi a început CALVARUL. Tată acuzat că şi-ar fi supus fetiţa de doar zece ani la abuzuri sexuale greu de descris

Se ocupau cu cămătăria printre conaționalii din Italia, luau și 30% dobândă pe lună, trei români arestați și trimiși în judecată