Menu
in

Spargere la Treviso, un grădinar român a vrut să fure mobilă dintr-o vilă, un vecin a chemat poliția

Încercarea de furt a eșuat, în noaptea dintre vineri și sâmbătă, în localitatea San Fior din provincia Treviso. Polițiștii chemați la fața locului de un vecin au prins un grădinar român de 37 de ani, ceilalți trei complici ai acestuia fugiseră înainte de intervenția agenților.

Poliția a fost chemată de un vecin atent, care a auzit zgomote într-o vilă despre care știa că e nelocuită.

Rezidentul, în vârstă de 39 de ani, observând mișcări suspecte (între orele 11.30 și miezul nopții), a dat imediat alarma, iar agenții Comisariatului Conegliano au reușit să intervină și să-l aresteze care este considerat liderul unei bande de hoți care a dat numeroase spargeri în zonă, scrie Treviso Today.

A fost arestat Nelu Marian Acatrinei, român de 37 de ani, cu numeroase antecedente penale, grădinar de profesie. Cei trei complici ai bărbatului au fost identificați și denunțați: sunt trei tineri, de 19, 27 și 38 de ani, care locuiesc în Godega di Sant’Urbano, nu departe de locul unde a fost încercat furtul vineri seara.

Din vilă, au comunicat polițiștii, hoții au vrut să ia mobilă valoroasă, dar au fost descoperiți și obligați să fugă: la bordul Ford-ului poliția a recuperat diverse instrumente de efracție, mănuși și bani.

Anchetatorii suspectează că hoții au comis alte furturi în zonă, inclusiv cel care a avut loc vineri seara în interiorul unei case din apropiere, din care au dispărut peste 1200 de euro (majoritatea recuperați de poliție), bani conținuți în un seif mobil, un inel, un ceas și o altă sumă de 700 dolari.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version