in

Sărbătoarea de 8 martie, dedicată româncei ucise la Rimini

Ieri, 3 martie, a fost înmormântată la Borgo Ponte- Garessio (Piemonte) Elena Cătălina Tanasa, românca de 25 de ani ucisă la Rimini la sfârşitul lunii februarie. De moartea tinerei este acuzat fostul prieten, Cristian Lepşa – un conaţional de 35 de ani.

Elena a decedat duminică, 27 februarie, după două zile de agonie în spital, după ce a fost lovită cu pumnul de fostul prieten. Autopsia a confirmat faptul că lovitura aplicată între nas şi frunte a fost atât de violentă, încât a produs o hemoragie cerebrală fatală. Părinţii tinerei, Mihaela şi Alexandru şi-au dat acordul pentru ca organele fetei să fie donate. Lepşa a negat faptul că ar fi lovit-o pe fosta prietenă, susţinând că ea a căzut şi aşa s-ar fi lovit la cap.

Moartea tinerei românce i-a zguduit pe locuitorii din Rimini, care şi-au exprimat solidaritatea faţă de familia fetei. Astfel, Comitetul Femeilor din Rimini – “Coordinamento donne Rimini” a hotărât ca sărbătoarea femeii, pe 8 martie, să fie dedicată memoriei româcei ucise la doar 25 de ani.

M.C.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Carburanţii prind viteză spre 6 lei/litru. Scumpiri succesive în doar câteva zile

Presa britanică: “Şmecheria” românilor ca să evite asigurarea maşinii în UK