in

Sutri, român beat la volan s-a izbit violent de un zid, un pasager mort

Arestare pentru omor rutier în urma unui accident produs în noaptea dintre 2 şi 3 iunie la Sutri între Via Cassie şi via IV Novembre.

Un autoturism la bordul căruia se aflau trei români (şoferul de 29 de ani cu antecedente penale, o femeie de 34 de ani şi un al treilea de 41) a derapat ieşind de pe carosabil şi s-a izbit în mod violent de un zid de protecţie. Din păcate, pe timpul impactului pasagerul de 41 de ani şi-a pierdut viaţa pe loc şi încercările de reanimare ale medicilor de la 118 nu au folosit la nimic.

Imediat după accident la faţa locului au intervenit carabinierii din Ronciglione pentru cercetări. Dinamica destul de anormală a determinat verificări suplimentare pentru a se stabili rata de alcoolemie a şoferului. Aceasta a rezultat superioară limitei permise, şoferul fiind astfel arestat.

Autoturismul a fost pus sub sechestru în timp ce arestatul, după formalităţile de rigoare, a fost dus la propria locuinţă în regim de arest domiciliar, la dispoziţia Autorităţii Judiciare competente.

Carabinierii recomandă să nu vă urcaţi la volan dacă aţi consumat băuturi alcoolice şi să vă organizaţi întotdeauna cu o persoană care să poată conduce şi care pe timpul serii sau nopţii nu bea. Deşi pare un sacrificiu, cu siguranţă este de folos salvării vieţii.


 

”Era la un pas de coma etilică”. Român beat la volan, a ucis doi livornezi: 6 ani după gratii

Bracciano, impact între o furgonetă şi un autobuz: un român mort și alți doi răniți

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

DRP și Repatriot, o nouă ”grijă” pentru diaspora: agricultura cu fonduri europene

Veneto, muncitor român luat în corne de un taur. Tăcere absolută din partea întreprinderii agricole