Menu
in

Tânără româncă ucisă de iubitul ei, viața ei valorează 50 de mii de euro. Despăgubirea stabilită de statul italian pentru părinții fetei

Cât costă viața unei fete ucise la 28 de ani de iubitul ei? Cincizeci de mii de euro.

Acest lucru a fost stabilit ieri în timpul „Comitetului pentru activități de solidaritate pentru victimele mafiei și a infracțiunilor violente”, din cadrul Ministerului de Interne, care s-a întrunit pentru a examina cererile de despăgubire adresate acestei instituții.

Șeful acestui comitet, prefectul Marcello Cardona, a stabilit o compensație de 50 de mii de euro părinților fetei, o îngrijitoare română ucisă chiar de Ziua Femeii în 2014, în Gualdo Tadino, în provincia Perugia, unde fata locuia de multă vrem, informează Il Messaggero.

Ofelia Bontoiu a fost întâi lovită în cap și apoi înjunghiată de iubitul ei, Dănuț Barbu.

După ce a ucis-o, i-a trimis un videoclip îngrozitor surorii sale pentru a documenta exact faptul că a ucis-o pe biata fată. Apoi a încercat să-și ia viața, dar fără succes.

Potrivit celor declarate chiar de ucigaș judecătorului la câteva zile după arestare, nebunia ar fi avut loc după ce fata l-ar fi informat că nu-l va urma în Anglia.

Fata era îngrijitoare la o casă din Gualdo Tadino.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version