in

Tentativă de corupţie: i-a oferit poliţistului 20 de euro

Un român de 25 de ani, A.M.T., interceptat de poliţia italiană în apropiere de punctul de frontieră Sant'Andrea, la Gorizia, a fost denunţat pentru tentativă de corupţie, tăinuire, posesie de obiecte contondente şi pentru neplata accizelor pe carburanţi.

Bărbatul, la volanul unei furgonete Volkswagen Transporter, se ducea în Slovenia cu alţi opt conaţionali. Imediat ce au început verificările, în speranţa de a evita controlul, a oferit o bancnotă de 20 de euro unuia dintre poliţişti. Gestul i-a determinat pe agenţi, având în vedere cantitatea imensă de marfă înghesuită în furgonetă, să continue şi să aprofundeze verificările.

Pe timpul percheziţiei au fost găsite, pe lângă alte diferite articole, peste 100 de flacoane cu medicamente de uz veterinar, 7 kilograme de cupru topit, un bidon cu 20 de litri de motorină, zeci de bijuterii, ceasuri şi monede din aur şi monede antice din argint, 8 telefoane mobile, 10 aparate de fotografiat, 5 laptopuri, un iPod, un iMac de 21 de cm, 18 cuţite de diferite lungimi şi un număr notabil de ustensile electrice scumpe pentru şantiere.

Medicul veterinar de serviciu a precizat că în flacoane se aflau antibiotice de uz zootehnic, care se vând numai personalului specializat, cu reţetă medicală. Întreg materialul a fost sechestrat, românul nefiind în stare să justifie posesia acestuia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Au furat parapetul unei străzi

„Miss Glamour” pentru românce între 16 şi… 80 de ani