in

Torino, italian arestat, și-a bătut soția în fața copilului, românca a ajuns într-un centru pentru protejarea victimelor violenței domestice

Un italian de 37 de ani a ajuns în cătușe la Condove, provincia Torino, după ce și-a bătut soția, o româncă de 35 de ani. Italianul și românca sunt împreună de mai mulți ani însă românca nu a mai putut accepta bătăile și și-a dat soțul în vileag la poliție. Femeia a ajuns cu copilul într-un centru pentru protejarea victimelor violenței domestice.

Cei doi sunt împreună de mai mulți ani și au împreună un copil de doi ani, însă asta nu l-a împiedicat pe italian să-și bată de mai multe ori soția. Conform observatornews.ro, care citează presa italiană, românca nu a mai suportat agresiunile la care este supusă și, după ultima bătaie încasată, chiar în fața copilului, a solicitat intervenția de urgență a poliției.

La vederea polițiștilor, italianul a negat întreaga poveste, însă urmele lăsate pe brațele, spatele și gâtul femeii l-au dat de gol. Italianul a fost încarcerat, iar românca ar urma să ajungă, împreună cu copilul de doi ani, într-un centru pentru protejarea victimelor violenței domestice.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Relaxarea restricțiilor în Italia, au ieșit prostituatele românce pe stradă, cu mască, termoscaner și gel igienizant. VIDEO

Ladispoli, s-a rupt acoperișul și a căzut de la șase metri, român internat în stare gravă la spital