Menu
in

Torino, român de 20 de ani, a căzut de la etajul 4 al unei clădiri, este în stare foarte gravă la spital

Un român în vârstă de 20 de ani a căzut de la aproximativ opt metri înălțime de pe o clădire situată pe Corso Agnelli 24, la intersecția cu Via Filadelfia din Torino, raportând traume foarte grave, Evenimentul a avut loc ieri seară, duminică, 11 iulie 2021, scrie torinotoday.it.

Poliția, a intervenit la fața locului, iar ancheta încearcă să înțeleagă de ce se afla în acel loc și de ce a urcat la etajul patru, de pe latura curții unde a căzut apoi, folosind un jgheab. 

După cădere a fost transportat cu ambulanța la spitalul CTO – Centro Traumatologico Ortopedico din Torino, unde este internat cu prognostic rezervat pentru traumele suferite la nivelul capului și pelvisului. 

Italia, a omorât câinele unui conațional și l-a filmat în timp ce-l trăgea cu lanțul de mașină: ”Uite-ți cățălu`, Mihai”

Cel care a da alarma, asistând la scenă, a fost administratorul clădirii. 

Tânărul, care locuiește în cartierul San Paolo, în ciuda vârstei sale foarte mici, a avut deja mai multe probleme cu justiția, în ciuda vârstei. Românul este cunoscut pentru furturi și trafic cu droguri. Chiar și acum polițiștii au găsit cocaină asupra sa.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version