in

Torino, s-a urcat mort de beat la volan și fără asigurare: patru mașini distruse

Un român rezident la Torino, aflat în ziua de 31 mai aproape în comă alcoolică, s-a suit la volan, dar nu a reușit să ajungă departe. Aflat în stare avansată de ebrietate, la volanul mașinii personale, un Marcedes Station Wagon, românul circula și fără asigurare. Accidentul s-a produs pe via Trapani, în dreptul numărului civic 15, acolo unde a lovit 4 mașini parcate regulamentar și s-a oprit abia într-un buncăr de gunoi.

La sosirea poliției, românul a fost supus alcool-testului și nu mică le-a fost mirarea militarilor să descopere că șoferul avea nivelul de alcool 3,2 grame pe litru, adică de mai bine de 6 ori limita prevăzută de lege, adică 0,5 g/l. De asemenea, vehicului nu avea asigurarea obligatorie la zi.

Românul a fost denunțat și i s-a deschis dosar penal pentru conducerea unui autovehicul în stare de ebrietate, i s-a anulat permisul de conducere iar mașina a fost supusă sechestrului.

Incidentul a dus la închiderea circulației pe strada cuprinsă între Via Lera și via Bardonecchia.


De la discotecă la morgă. Român de 28 de ani ucis la Torino de un șofer conațional beat

Accident mortal la Cremona, român beat la volan a lovit un biciclist de 74 de ani

Salonta, italian beat la volan, fuge de polițiști și ajunge cu mașina în șanț

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Rocco Casalino, M5S, despre români: „Dacă se spală şi îl pui să facă zece duşuri, continuă să aibă un miros dulce-acru” – VIDEO

România, ţara cu cea mai tânără bunică de lume, de doar 23 de ani