in

Torino, un român și-a înjughiat mortal soția după o ceartă. «Și părea așa de timid și liniștit…»

Constantin Cesar Hrimiuc, român în vârstă de 46 de ani și-a ucis soția, conațională de 38 de ani, după o ceartă. S-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2 dimineața într-un apartament de la etajul cinci al unei clădiri din via Borgaro, 95, la Torino.

Bărbatul, după ce și-a înjunghiat soția, a chemat salvarea și poliția, care l-a arestat. Femeia, Nicoleta Grigoras, a murit la scurt timp după sosirea medicilor de la 118.

Ancheta este efectuată de Poliție. Sunt necunoscute la acest moment cauzele care au declanșat disputa furioasă dintre soți, care au doi fii, de 4 și 10 ani. Nu se știe dacă cei mici au fost prezenți în apartament în seara crimei.

„Era un cuplu liniștit, nu i-am auzit niciodată să se certe, cine și-ar fi putut imagina un astfel de lucru?”, spun vecinii. Nicoleta și Constantin locuiesc la numarul 95 doar de un an, împreună cu cei doi copii, de 4 și 10 ani. Nimeni nu știe dacă erau copiii în casă la momentul crimei, sau dacă erau în casa bunicii din partea mamei, care de multe ori i-a ajutat, având grijă de cei mici.

Cineva din bloc a auzit-o pe femeie țipând în miezul nopții, apoi nimic mai mult, până la sosirea ambulanței. Constantin era magaziner la Blue Air la aeroportul Caselle, Nicoleta era învățătoare. „Ea era foarte amabilă, el e mai timid, dar politicos, întotdeauna ne saluta, chiar se temea de cățelușul meu, mi se pare imposibil să o fi ucis”, a declarat un vecin de la etajul 4, citat de Torino Today.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4]

Verona, român de 37 de ani ucis de un utilaj la locul de muncă

Cadavru pe plaja din Tor San Lorenzo, investighează Carabinierii din Anzio