in

Torționar român de 28 de ani, arestat în nordul Romei. ”Mă rupea în bătaie și apoi mă lega de pat, era doar teroare”

Torționar român de 28 de ani, arestat în nordul Romei. ”Mă rupea în bătaie și apoi mă lega de pat, era doar teroare”.

O poveste teribilă de violență, abuz sexual și adevărată sclavie vine din nordul Romei, mai exact din Viale Jonio, scrie ilprimatonazionale.it.

O patrulă a Poliției de Stat, care credea că a oprit un cetățean român pentru un control de rutină al documentelor, s-a trezit în fața unui individ cu mandat de arestare pentru abuzuri incalificabile asupra însoțitoarei sale, o străină de 28 de ani, care a fost obligată prin violență să se prostitueze.

Frosinone, o româncă s-a întors în casa unde a lucrat și a atacat-o pe noua îngrijitoare

Torționar român de 28 de ani, arestat în nordul Romei, și-a sechestrat și violat partenera

După ce au introdus numele străinului, un tânăr de 31 de ani, polițiștii și-au dat seama de identitatea reală a bărbatului și de periculozitatea sa penală.

Un individ dispus să facă orice, fără scrupule, care și-a abuzat partenera, bătând-o și reducând-o la sclavie. Românul, după plângerea femeii, făcută cu câteva luni înainte, și-a pierdut urma.

Pentru aceasta, echipajul brigăzii volante a scos cătușele și l-a transportat pe torționar la secția de poliție locală.

O lungă serie de orori

Din interogatoriu s-a desprins o autentică poveste de groază. „Bărbatul acela”, le spusese femeia anchetatorilor, „mă bătea în fiecare zi până când mi-am pierdut puterea de a mă răzvrăti. A fost o amenințare continuă din partea lui. Am încercat să fug de câteva ori, dar mă prindea din nou și mă bătea. Mă bătea de mă rupea în bătaie și apoi mă lega de pat. Și îmi făcea o mulțime de alte hărțuieli care nu-mi permiteau să reacționez, să fiu lucidă. Din partea mea era doar teroare și speranța că nu mă va răni mai mult decât o făcuse deja”.

Bărbatul a făcut, de asemenea, fotografii pornografice ale iubitei sale, pe care le-a încărcat apoi pe site-uri hardcore, precum și – așa cum am menționat – a obligat-o să se prostitueze.

Secvența foarte lungă și brutală de violențe și abuzuri a obligat-o pe femeie să apeleze de mai multe ori la îngrijiri medicale în spital.

În timpul acestor examinări medicale, sub presiunea evidentă a partenerului abuziv și a poverii psihologice a abuzului, fata a eșuat întotdeauna să spună adevărul despre fapte. E

a a povestit că a căzut, dar versiunea ei a fost, în mod previzibil, considerată falsă de către asistenții sociali.

După ce plângerea a fost depusă la carabinieri, românul s-a ascuns, devenind de negăsit. Până acum două zile, când poliția de stat a pus capăt evadării sale și l-a trimis la închisoarea Rieti, la ordinul justiției.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 5]

Durerea unui român din Italia, fost șofer de camion: „Nu mai am picioare după accidentul de pe A4. Încă aștept protezele”

copil masina

Italia, și-au lăsat copilul de trei ani în mașină, sub soarele torid și s-au dus la grătar. ”N-am vrut s-o trezim”