in

Toscana, strivit de tractor, muncitor român de 19 ani, mort la locul de muncă

Accident la locul de muncă în Civitella Paganico, în provincia Grosseto, Toscana: un tânăr agricultor și-a pierdut viața la ferma unde lucra. A fost găsit abia a doua zi.

Tănărul muncitor român a fost găsit mort sub tractorul cu care lucra în fermă. Teribila descoperire fost făcută vineri, 30 octombrie, dar incidentul a avut loc joi, 29.

Victima este un tânăr român de 19 de ani, Constantin Litia. La locul accidentului au venit inspectori de la prevenirea și de securitatea la locul de muncă, ASL, pompierii și poliția. Tânărul lucrător agricol muncea la o fermă în apropiere de Civitella Marittima, unde, în această perioadă, se recoltează măslinele.

Joi noaptea ar fi trebuit să meargă acasă, dar a decis să se întoarcă la locul de muncă pentru a remedia unele lucruri, fără a anunța însă proprietarul fermei. Cel puțin așa spune proprietarul.

Muncitorul s-a întors înapoi la lucru, s-a suit la volan și, probabil din cauza unei gropi s-a produs răsturnarea tractorului și zdrobirea lui. Teribila descoperire a fost facuta doar în dimineața următoare. Cadavrul a fost găsit în jurul orei 7 am de către proprietarul fermei, care a dat imediat alarma și a sunat la 118.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Firmă în Veneto, respinge muncitorii străini: ”Nu au mâinile pe care le au ai noştri”

Tragedia de la Colectiv: Asociații de români din Italia, scrisoare deschisă către președintele Iohannis