in

Tragedie în Caserta, român de 23 de ani moare împreună cu alte două persoane într-un accident grav la Villa Literno

Într-un accident rutier grav la Villa Literno, în Caserta, și-au pierdut viața trei tineri, între care un român de 23 de ani, Robert Bănică (foto). Accidentul a avut loc în via delle Dune, un drum care face legătura dintre Villa Literno și municipiul napolitan Giugliano din Campania. Patru tineri se aflau la bordul unui 500 Abarth și probabil veneau dintr-un club. Potrivit primelor investigații , mașina s-a ciocnit frontal cu o altă mașină, un Fiat 500.

Ciocnirea a fost extrem de violentă, mașina 500 Abarth răsturnându-se în centrul drumului, iar tinerii rămânând blocați între tablele mașinii. Pompierii au intervenit la fața locului și au acționat pentru eliberarea băieților, dar trei dintre ei muriseră deja pe loc.

Este vorba de Filomena Del Piano, 20 de ani, fiica unui cunoscut comerciant din Aversa; Robert Bănică, 23 de ani, născut în România și rezident în Villa Literno și Dimitri Tammaro Iannone, 25 de ani, născut în Ucraina și, de asemenea, rezident în Villa Literno, cunoscut și pentru că a fost student la „Il Collegio”, programul Rai 2.

La volan se afla o tânără de 21 de ani din Giugliano în Campania, care a fost transportată la camera de urgență a spitalului „Moscati” din Aversa sub cod roșu: probabil a fost salvată datorită airbag-ului. Cuplul care călătorea în cealaltă mașină a suferit de asemenea răni grave, informează 2anews.it.

Este prea devreme să spunem ce s-a întâmplat: procuratura din Napoli Nord a deschis un dosar cu privire la accident, fără suspecți deocamdată, și a dispus și sechestrarea mașinilor implicate. Investigațiile și investigațiile pentru reconstituirea dinamicii au fost efectuate de către Carabinieri ai Companiei Casal di Principe, care însă nu au găsit nici camere, nici martori la fața locului, ci doar semne evidente de frânare lăsate în special de mașina 500 în care se deplasau tinerii.

Comunitatea din Villa Literno este șocată de tragedie. Primarul, Valerio Di Fraia , a comentat astfel tragedia: „În această dimineață comunitatea noastră s-a trezit cu o veste care ne lasă pe toți șocați. Trei tineri foarte tineri și-au pierdut viața în urma unui accident rutier. Cu inima plină de durere, interpretând sentimentul colectiv al orașului nostru, adresez, în numele comunității noastre și personal al meu, cele mai profunde condoleanțe și sentimente de apropiere față de familii. Pentru celelalte trei persoane rănite, sper să se poată recupera cât mai curând. Suntem aproape de ei în Speranță și Rugăciune”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
pitbull atacat copil

Scenă de groază la Foggia: fetiță atacată de un pitbull, mama se aruncă de la balcon și reușește să salveze copilul

În curând se plătește al 14-lea salariu în Italia. Îngrijitoarele au dreptul la acesta? Cum se calculează