Menu
in

Tragedie în curtea unui bloc la Milano, român de 73 de ani complet carbonizat, din cauza unui grătar

Milano, incendiu în zona Città Studi, în via Carlo Forlanini. Victima este un român de 73 de ani și locuia în condominiu. A ars într-un chioșc de lemn din curtea imobilului.

Seara tragică, miercuri 3 iunie, în zona Città Studi. Cu puțin timp înainte de ora 19:00 pentru cauze definite în prezent drept „accidentale”, un incendiu a izbucnit în chioșcul de lemn din mica zonă verde a imobilului la numărul 26, ucigând un bărbat care locuia în clădire, potrivit Milano Today.

Victima, după cum au indicat polițiștii care au intervenit la fața locului împreună cu carabinierii, este un cetățean român de 73 de ani.

El a fost identificat ulterior, datorită documentelor găsite în apartamentul său. Probabil, bărbatul a fost surprins de incendiu și și-a pierdut imediat cunoștința, rămânând prins în structura care ardea.

Pompierii, care au ajuns prin via Forlanini cu mai multe mașini, au stins focul și au găsit apoi cadavrul carbonizat. Pompierii au exclus că ar putea fi un incendiu intenționat.

Printre ipotezele luate în considerare de către tehnicieni, există și faptul că flăcările ar fi putut porni de la un grătar.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version