in

Tragedie în Toscana, mama moare și cei doi copii se sinucid: cadavrele descoperite după o lună și jumătate

Mama lor a murit, iar ei, din disperare, s-au sinucis. Cadavrele au fost găsite după o lună și jumătate…

Educați, amabili, rezervați, erau mereu împreună, mama în vârstă de 77 de ani și cei doi copii, acum adulți, în Figline Valdarno (Florența), unde se mutaseră pentru tratamentul cancerului femeii.

Femeia de 77 de ani se trata la spitalul „Serristori” din apropiere, aflat la 100 de metri de strada unde se află apartamentul unde au fost găsite cadavrele.

De o lună și jumătate erau morți într-o casă din centrul istoric și nimeni nu a observat nimic. Un vecin a decis să anunțe autoritățile cu privire la duhoarea care venea din cele casă și așa s-au găsit cadavrele.

Nu mai fuseseră văzuți de mult timp și nu se auzea niciun zgomot. De fapt, toți erau morți. Luigia Teresa Etteri, în vârstă de 77 de ani, a murit în patul ei din cauza tumorii care a învins-o în cele din urmă.

Copiii ei nu au făcut față durerii și disperării: conform unei reconstrucții a carabinierilor, Massimo Giovannella Del Bianco, 51 de ani, și sora lui Francesca, 46 de ani, după ce și-au ajutat mama până la sfârșit, s-au amețit cu medicamente, apoi s-au sinucis cu un cuțit.

I-au găsit pe amândoi în pat în dimineața de 30 decembrie. Investigațiile încearcă să evalueze dacă fratele și-a ucis sora, apoi s-a sinucis. Autopsia și alte constatări dispuse de magistrat vor putea face lumină.

Tatăl copiilor, murise și el.

Erau italieni din nord care au emigrat în Venezuela și apoi s-au întors în patria lor. Luigia Teresa s-a întors în Italia în 2018, fiul ei s-a fost repatriat în 2008.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O femeie de 42 de ani, simbolul integrării în Italia, violată şi ucisă cu un ciocan la ferma sa din Trentino

Tragedie în Italia, româncă de 50 de ani, găsită moartă în casă la Olbia