in

Tragedie într-o familie de români din Calabria: soțul a turnat benzină pe el și și-a dat foc în fața soției

Tragedie într-o familie de români din Mileto, o comună din provincia Vibo Valentia, regiunea Calabria, Italia. Nu se cunoaște, deocamdată, cauza incidentului. Gestul bărbatului este cu atât mai surprinzător cu cât acesta nu a lăsat nicio explicație familiei, niciun bilet sau acțiune care să scoată în evidență motivul. El a suferit arsuri la nivelul feței, gâtului, pieptului și membrelor.
Citește și: Tragedie la Siracusa, în Sicilia: tânăr de 35 de ani moare înecat după ce a salvat doi adolescenți de la înec

Tragedie într-o familie de români din Calabria

Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Catanzaro, după ce a fost ars de flăcările alimentate de benzina pe care și-o turnase pe el.

Incidentul a avut loc în cartierul Calabrò din Mileto. Potrivit oficialilor din domeniul sănătății, bărbatul – Alexandru Florin, un român în vârstă de 49 de ani – și-ar fi dat foc în fața soției sale, în interiorul locuinței sale.

Acesta a suferit arsuri la nivelul feței, gâtului, pieptului și membrelor. Deocamdată nu se cunoaște cauza incidentului. Carabinierii și pompierii au fost de asemenea la fața locului.

sursa: calabria7.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Un român a murit pe neașteptate într-o casă de la marginea orașului Policoro, în Basilicata

Român de 55 de ani moare pe neașteptate într-o casă din Policoro: „S-a simțit rău brusc”

O româncă, cea mai bine plătită pe OnlyFans în Italia

O româncă este cea mai bine plătită pe OnlyFans în Italia: „170.000 de euro într-o lună”