Menu
in

Tragedie într-o familie de români din Grosseto: singurul copil, o fetiță de 8 ani, a căzut în piscină și s-a înecat

Dramaticul incident a avut loc vineri, în jurul prânzului, în interiorul unei ferme din zona Vallerana, localitatea Capalbio, provincia Grosseto, unde fata locuia cu părinții ei, de origine română, într-o casă închiriată. La fermă era o piscină și fetița se juca cu bicicleta. A căzut și nimeni nu a fost în apropiere s-o salveze, scrie presa italiană. (Il Corriere, LaNazione)

Din prima reconstrucție reiese că fetița de 8 ani s-a înecat vineri în jurul prânzului în piscină. Concluzia carabinierilor care au intervenit la fața locului este că fetița a căzut în apă cu bicicleta în timp ce se juca în curte. Orice încercare de reanimare a fost inutilă. Se pare că fetița a strigat după ajutor, dar mama a venit prea târziu. Viața fetiței nu a mai putut fi salvată, copila a murit înecată sub ochii mamei sale.

Copila a ajuns împreună cu mama ei pe 4 ianuarie în Italia, unde locuia și lucra tatăl ei, de aproape 10 ani, ca muncitor agricol. Părinții ar fi fost cei care au dat alarma: o ambulanță de la 118 și un elicopter Pegaso au ajuns la fața locului, dar era prea târziu. La scurt timp, carabinierii au sosit pentru cercetări, în timp ce corpul fetiței a fost transferat la morga din Grosseto, unde va fi efectuată și autopsia.

”Vestea tragică a accidentului care a avut loc astăzi ne-a întristat foarte tare”, a declarat presei Giuseppe Ranieri, viceprimarul localității.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version