in

Tragedie în Italia, român de 30 de ani și fiul său de 3 ani morți într-un grav accident rutier. Tânărul devenise din nou tată de numai zece zile

Tragicul accident s-a produs pe 23 februarie în localitatea Buccino din provincia Salerno, pe șoseaua statală SS19. În urma impactului frontal și-au pierdut viața Ioan Samson, român de 30 de ani, rezident de mai mulți ani la Caggiano, și fiul său Ionuț, de 3 ani, care se afla pe bancheta posterioară a mașinii. Paramedicii de la 118 au încercat să-l reanimeze pe micuț, însă eforturile lor au fost zadarnice.

Șoferul celuilalt autoturism implicat în accident, Biagio Padula, italian de 53 de ani, a murit după ce a fost transportat la spital.

Ioan Samson devenise tată pentru a doua oară în urmă cu numai zece zile. Frumoasa sa familie se integrase foarte bine în Caggiano, unde fiul său frecventa grădinița și el lucra ca muncitor. Fratele său, care locuiește la Pertosa, a fost ales consilier local în actuala majoritate, motiv de mândrie pentru întreaga familie.

Româncă de 53 de ani, accidentată mortal de o motocicletă la Roma

Îngrijitoare română, victimă a unui grav accident de circulație în provincia Latina

Biella, muncitor român, accident mortal la muncă în 2011, încă se judecă procesul cu angajatorii 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Denunțurile unor lucrători disperați: 15 euro pe zi, salariu în Sicilia

Napoli, bebeluș român salvat de la moarte de doi polițiști italieni.Tatăl micuțului era beat și panicat