in

Tragedie la Alessandria, româncă de 34 de ani, moartă în accident de circulație: a adormit la volan

Se întorcea acasă cu maşină în zori, după o noapte de muncă ca dansatoare la un local din zonă. Ana Maria Bujor, de 34 de ani, rezidentă la Sale, în provincia Alessandria, de circa doi ani, a decedat în noaptea dintre 4 şi 5 iunie pe fostul drum statal 211 care leagă teritoriul localităţii Sale de Tortona.

Trecuse de puţin ora 4 când femeia a pierdut controlul autoturismului. Potrivit primei reconstituiri a accidentului mortal, efectuată de agenţii de poliţie rutieră din Tortona interveniţi la faţa locului, femeia se afla la volanul unui BMW 320 din proprietatea iubitului ei, un italian de 39 de ani, şi circula în direcţia Sale, pe drumul rectiliniu de intrare în localitate.

Din cauze ce urmează a fi stabilite, probabil adormire la volan, a derapat brusc: maşina s-a răsturnat pe un câmp de la marginea carosabilului, rotindu-se de câteva ori. Salvatorii au fost chemaţi de un automobilist care circula pe fostul drum statal, martor al accidentului: se oprise să verifice în ce stare era persoana de la bordul vehiculului tocmai ieşit de pe carosabil.

Bărbatul a sunat imediat la 118 şi la Poliţia Rutieră, dar din păcate pentru mama de 34 de ani nu mai era nimic de făcut. Cercetările forţelor de ordine au durat până a doua zi dimineaţa. Autoturismul a fost ridicat de firma de tractări auto „Rondò” di Rebutti, din Tortona. Ana Maria Bujor trăia de mai mult timp la Sale, împreună cu partenerul de viaţă şi fiul încă mic.


 

Citiți și:

Sutri, român beat la volan s-a izbit violent de un zid, un pasager mort

”Era la un pas de coma etilică”. Român beat la volan, a ucis doi livornezi: 6 ani după gratii

racciano, impact între o furgonetă şi un autobuz: un român mort și alți doi răniți

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Săraci cu magneți uriași: Echipe de români caută aur în râurile de lângă Padova

Escrocherii pe spatele conaționalilor: Daniela Vițelaru acuzată că a țepuit români din Anglia