in

Tragedie la Latina: lucrător român de 38 de ani moare zdrobit de un camion. Parchetul deschide o anchetă

Latina, lucrător român de 38 de ani moare zdrobit de un camion – S-a deschis o anchetă cu privire la decesul muncitorului în vârstă de 38 de ani, survenit miercuri seara într-o companie din via Macchia Grande, la periferia orașului Latina, care se ocupă cu comerțul cu amănuntul la scară largă. Procurorul a încredințat cercetările carabinierilor care, împreună cu Inspectoratul Muncii, vor trebui să reconstituie clar cele întâmplate.

Victima este Ene Vasilică, cetățean român. Potrivit primelor cercetări, bărbatul a fost lovit de remorca unui vehicul greu în curs de manevră, condus de un alt muncitor. Este posibil ca bărbatul de 38 de ani să-și fi ajutat în acel moment colegul din manevră de poziționare a camionului care urma să descarce marfa. În schimb, a rămas zdrobit de peretele depozitului, scrie Latina Today.

Cine este românul care a murit în explozia de la hidrocentrala din Bargi. Lasă în urmă soția și doi copii gemeni

Din păcate, ajutorul a fost inutil pentru el. Când a sosit ambulanța 118, acesta era deja fără viață și nu a fost posibil să facă altceva decât să i se confirme decesul. Din primele elemente reieșite în timpul cercetărilor poliției, muncitorul nu era angajat al firmei Latina unde s-a produs tragedia, ci lucra la firma de transport.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
napoli mancare

Acest oraș italian a primit titlul de cel mai bun din lume pentru mâncare

Settimo Torinese: a fost pusă piatra de temelie a noii biserici ortodoxe române. „Simbol de mândrie pentru această comunitate”