in

Tragedie la Pisa: medic ucis de fiul său, pentru că avea o relaţie cu o româncă

Unul din cei mai cunoscuţi medici din Pisa, stomatologul Maurizio Bandettini, a fost ucis miercuri seara de către fiul său, Bernardo, de 44 de ani. După ce şi-a împuşcat tatăl, Bernardo Bandettini s-a sinucis, cu aceeaşi armă.

Anchetatorii susţin că fiul medicului, el însuşi medic stomatolog şi cercetător universitar, nu suporta faptul că tatăl său avea o relaţie cu o româncă, scrie Adnkronos.

Tragedia (foto: La Nazione) s-a consumat în garajul victimei, aflat în plin centru al oraşului, cu puţin înainte de miezul nopţii. Bătrânul a fost împuşcat de două ori, în timp ce se afla în maşina lui, un Audi A8. Apoi, Bernardo şi-ar fi îndreptat arma asupra sa, împuşcându-se în cap.

Familia Bandettini era cunoscută în oraş, Maurizio Bandettini, de 74 de ani, fiind unul din cei mai apreciaţi dentişti din Pisa. Fiul victimei, Bernardo, nu şi-a putut reveni din şocul suferit în urma divorţului părinţilor, pe când el era încă la o vârstă fragedă, scrie „Il Secolo XIX”. După divorţ, tatăl s-a căsătorit cu o altă femeie, cu care s-a stabilit în oraşul Livorno. La scurt timp după decesul celei de-a doua soţii, medicul s-a îndrăgostit de o româncă, mama unei fetiţe, cei trei mutându-se ulterior la Pisa.

Tocmai noua relaţie a tatălui, i-a provocat italianului o depresie puternică. Înainte de a comite gestul extrem, Bernardo Bandettini a lăsat o scrisoare, aflată acum în posesia anchetatorilor, în care îşi descria furia faţă de părinte şi noua iubită.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO Sicilia/ Cazul deţinutului român spânzurat, procurorii: “instigare la sinucidere”

VIDEO/ Narcis Ianău a ridicat publicul în picioare la Io Canto, în duet cu Al Bano