in

Tragedie la Senigallia: tatăl încearcă să-și salveze fiul, trenul îi lovește pe amândoi și îi omoară

Italia – Tragedie la Senigallia: tatăl încearcă să-și salveze fiul, trenul îi lovește pe amândoi și îi omoară.

Accidentul de tren a avut loc aseară, în gară, în jurul orei 21.00. Primele reconstituiri sugerează că tânărul, în vârstă de 23 de ani, a vrut să se sinucidă. Tatăl său, în vârstă de 64 de ani, a încercat să îl salveze. Originari din Perugia, se aflau în vacanță în regiunea Marche, scrie Corriere della Sera.

A încercat să-și salveze fiul, care voia să se sinucidă aruncându-se pe șine, dar trenul, un convoi de marfă, i-a călcat pe amândoi, omorându-i. O altă tragedie a verii care amintește oarecum de cazul celor două surori din Castenaso, călcate de un tren Frecciarossa la Rimini, la începutul lunii august.

Incidentul a avut loc aseară, miercuri, în gara din Senigallia, în apropiere de Ancona.

Citește aici despre acel caz: Incident teribil la Riccione: două surori, de 15 și 16 ani, spulberate de tren în gară, rămășițele împrăștiate pe aproximativ 700 de metri

Tragedie la Senigallia: tatăl încearcă să-și salveze fiul

Victimele au fost două persoane din Perugia. Un tânăr de 23 de ani, care se pare că suferea de depresie de ceva timp, și tatăl său, în vârstă de 64 de ani.

Accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 21.00, iar Polfer reconstruiește dinamica. Victimele se aflau în Senigallia pentru o vacanță, așa cum făceau de ani de zile.

La fața locului s-au deplasat Poliția feroviară (Polfer), care a efectuat toate investigațiile pentru a reconstitui dinamica, 118, pompierii și carabinierii. A fost solicitată, de asemenea, intervenția autorităților judiciare.

Traficul feroviar în ambele sensuri, pe tronsonul Marotta-Senigallia, a fost suspendat timp de câteva ore. Aceasta a permis investigațiile autorităților judiciare și a fost reluat cu puțin timp înainte de ora 1.00.

Între Senigallia și Marotta, Trenitalia a pus la dispoziție autobuze de înlocuire pentru trenurile regionale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Moarte subită la Treviso, Stefano Pasin moare la 44 de ani

Întors din Italia, s-a îmbătat și s-a împuşcat în cap cu un pistol pentru asomarea porcilor