in

Tragedie la Verona, soţ şi soţie morţi în accident, ea era însărcinată în luna a patra

Doi români, soţ şi soţie, au murit într-un accident petrecut luni, 4 aprilie dimineaţa, în jurul orei 6.30 la Isola della Scala, provincia Verona. Maşina în care circulau cei doi s-a ciocnit frontal cu un Tir.

Şoferul tirului a scăpat nevătămat, în timp ce pentru cei doi români nu a mai fost nimic de făcut: în urma impactului, autoturismul lor efectiv a fost strivit complet.

Accidentul a determinat închiderea provizorie, pe ambele sensuri, a porţiunii stradale, traficul fiind deviat. Automobilul cu cele două victime ale accidentului la bord a rămas prins sub vehiculul greu, necesitând intervenţia pompierilor pentru extragerea corpurilor. La faţa locului a intervenit şi personalul de la 118, care însă doar a putut să constate decesul celor doi oameni, în timp ce Poliţia Rutieră a început imediat să lucreze pentru a reconstitui dinamica accidentului.

Cei doi, de 31 şi 30 de ani, erau rezidenţi la Erbè (Verona). În plus, femeia aştepta un copil. Era însărcinată în luna a patra.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Începe Târgul Internațional de Carte pentru Copii de la Bologna. Patru autori și patru ilustratori din România participă la târg

„Cea mai bună ambasadoare”, Dana Manuela Constantinescu, rechemată de la post de Klaus Iohannis