in

Tragedie în mare la Tarquinia: român de 20 de ani, înghițit de valuri, corpul a fost găsit a doua zi dimineața

Se aruncase în mare la Tarquinia (Viterbo) pentru a face o baie. Corpul a fost găsit a doua zi dimineața, cu capul spart, după o lungă noapte de căutări.

Alexandru Petrescu, român de 20 de ani, pe 24 iulie era împreună cu cinci amici de-ai lui, câțiva minori, toți din Palombara Sabina, provincia Roma. În jurul orei 20.30 doi dintre ei au intrat în apă în ciuda condițiilor meteo nefavorabile. Curentul puternic a început să-i tragă în larg și un amic, de pe plajă, s-a aruncat pentru a-i ajuta. Unul a reușit să revină la mal cu ajutorul prietenului, celălalt a fost înghițit de valuri.

La fața locului au intervenit imediat agenții de la comisariatul din Tarquinia, care s-au aruncat în apă pentru a încerca să recupereze corpul tânărului încă vizibil de pe plajă.

Curenții puternici nu le-a permis să înoate mai mult de cincizeci de metri. Au intervenit imediat salvatorii de la Garda de Coastă din Civitavecchia, care întreaga noapte au verificat cu o barcă de patrulare luciul de apă de lângă plaja liberă. Au intervenit și carabinierii, protecția civilă, paramedicii de la 118, care i-au transportat pe ceilalți doi tineri la spital pentru verificări, și pompierii.

Căutările au continuat întreaga noapte, până la găsirea de dimineață.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Desant în Sicilia al TaskForce-ului promis de premierul Tudose. Delegație a ministerului diasporei în Catania și Palermo

Român arestat la hotel: căutat internațional, era în vacanță cu iubita în Liguria