in

Tragic accident la Chioggia, camionul iese de pe șosea, șoferul român moare străpuns de un stâlp

Tragic accident la Chioggia (Veneția): victima este un șofer de camion de origine română. Impactul cu un indicator rutier, care a pătruns în habitaclu după spargerea geamului, i-a fost fatal șoferului.

Tragedia unui român de 30 de ani în Italia: Andrei și-a găsit sfârșitul într-un accident cumplit

Accident rutier dramatic la Chioggia, în provincia Veneția. Ieri seară, luni 8 ianuarie, un șofer de camion și-a pierdut viața după ce a fost străpuns de un stâlp care a pătruns în cabina camionului său care a ieșit în afara drumului pe șoseaua Romea.

Pompierii au intervenit imediat la fața locului și au pus autovehiculul în siguranță, în timp ce sanitarii de la 118 au încercat în toate modurile să-l salveze pe șoferul camionului. Eforturi de salvare care, din păcate, au fost în zadar: bărbatul care conducea, de origine română, a murit din cauza rănilor grave suferite.

Accident lângă Torino, Cristian Alăzăroaie (41) lasă în urmă soția și doi copii

Cauzele accidentului sunt încă de clarificat: camionul, care circula pe direcția Veneția, a ieșit de pe șosea la kilometrul 84, încheiendu-și drumul în șanțul de la marginea drumului și a rămas blocat în noroi. Din primele informații, se pare că vehiculul, părăsind drumul, a lovit un indicator rutier care ar fi spart geamul cabinei și l-ar fi străpuns pe șofer. Nu sunt alte vehicule implicate, scrie today.it.

Vehiculul greu avea numere de înmatriculare românești și transporta o încărcătură de electrocasnice. Drumul nu a fost umed și nu au fost implicate alte vehicule: a fost o ieșire de pe șosea anomală. În ceea ce privește cauzele (boală bruscă, distragere a atenției, defecțiune mecanică), constatările și ancheta o vor stabili, scrie Il Gazzettino.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.4]

Verona, român beat la volan se izbește de un zid: carabinierii vin să îl ajute și el îi atacă

Un român a murit după ce a căzut de la etajul patru

Sinucidere sau accident? Un român a murit după ce a căzut de la etajul patru al spitalului unde fusese internat