Menu
in

Trei români, arestaţi pentru viol în grup la Terni

Iese din casă, după ce s-a certat cu soţul şi este violată de trei români, arestaţi la scurt timp de poliţie cu acuzaţia de viol. S-a întâmplat la Terni, dumincă 25 septembrie seara.

Potrivit declaraţiei victimei, unul dintre arestaţi, a văzut-o adăpostindu-se de ploaie lângă o poartă, înfrigurată şi confuză, s-a apropiat de ea şi cu un pretext au început să vorbească. Femeia, 41 de ani, siciliancă de origine şi rezidentă la Terni, ieşise din casă după o ceartă cu soţul. Din cauza supărării, a avut încredere şi a acceptat invitaţia bărbatului de a merge să bea ceva într-un bar.

În loc să o ducă într-un local, bărbatul a dus-o într-o zonă periferică a oraşului, într-un container unde trăia cu alţi doi conaţionali, într-o zonă izolată de pe Flaminia, între Terni şi Narni. Aici, pe rând, cei trei au abuzat de ea, timp de câteva ore, obligând-o cu forţa.

Femeia a reuşit să fugă în stradă şi a cerut ajutorul câtorva trecători, care au telefonat la 113. Agenţii unei patrule, pe baza descrierilor furnizate de femeie – explică chestura din Terni – i-au găsit imediat pe cei trei, toţi cetăţeni români fără domiciliu stabil, doi de 41 de ani şi unul de 44, şi i-au dus la închisoare. Femeia a fost dusă la spital. Medicii i-au diagnosticat numeroase echimoze, la faţă şi la genunchi, considerate vindecabile în 10 zile.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version