Menu
in

I-a trimis mama pachet din Italia: jumătate de kilogram de droguri

Îi trimitea mamei sale din Italia bani pentru achiziționarea de hașiș, pe care îl vindea în Focșani. Procurorii DIICOT Bacău (Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism) l-au arestat pe Leonte Anton, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi introducere de droguri de risc în ţară fără drept. Unul dintre colaboratorii săi, Andrei Cătălin Bortoae, a fost plasat sub control judiciar, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Conform unui comunicat al DIICOT, în 28.08.2017 şi 16.10.2017, Leonte Anton a introdus în ţară droguri de risc, respectiv haşiş, cu ajutorul mamei sale, aflată în Italia.

La data de 16.10.2017, inculpatul a fost depistat în flagrant pe raza municipiului Focşani, în apropierea domiciliului, după ce a ridicat un colet extern, în care au fost descoperite cinci plăci cu haşiş, drog de risc (aproximativ 500 de grame).

La data de 17.10.2017 Tribunalul Bacău a dispus arestarea preventivă a inculpatului Leonte Anton pentru o perioadă de 30 de zile. Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate din Bacău şi Vrancea. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale. La percheziții au participat și luptători din cadrul serviciilor pentru acțiuni Speciale din Bacău şi Vrancea.

Inculpatul Bortoae Andrei Cătălin a înfiinţat pe raza comunei Blăgeşti, jud. Bacău, o cultură de cannabis in-door, cu ocazia percheziţiei domiciliare fiind identificate 9 plante de cannabis în diferite stadii de creştere şi uscare, 610 g. de muguri de cannabis şi o instalaţie pentru cultivarea “indoor” a cannabisului”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version