in

Trufe ilegale din România în Piemonte aduse cu autocarul, valoare pe piață de 10.000 de euro

Circa 59 de kilograme de trufe lipsite de orice documentație fiscală, comercială și de siguranță alimentară, provenite din România și cu direcția Piemonte, au fost sechestrate de Garda de Finanțe la punctul de trecere a frontierei dintre Slovenia și Italia, la Fernetti, la câțiva kilometri de Trieste.

Trufele cu o valoare pe piață de circa 10.000 de euro, au fost descoperite pe timpul unui control nocturn asupra unui autocar de linie dintre România și Italia. Suspicioși din cauza atitudinii evazive și timorate a șoferului, militarii au verificat autocarul și au găsit cinci recipiente din polistiren cu trufe.

Șoferul nu a fost în stare să precizeze destinația finală a trufelor susținând că trebuiau să ajungă la un nu foarte bine identificat cetățean de origine română. Sechestrarea a fost decisă ca urmare a încălcării normativei europene în materie de trasabilitate a produselor de uz alimentar.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un drog numit INTERNET, au fost dezvăluite simptomele abstinenței

Operațiunea ”Siluro”: braconaj la Rovigo, blocată furgonetă cu numere românești cu opt sute de kilograme de somni și crapi