in

Ucisă și incendiată în Vibo Valentia, fostul iubit achitat în apel

După condamnarea anterioară la 24 de ani de detenție, pe 11 februarie a fost complet achitat Ștefan Petru Vasile Valea, muncitor de naționalitate română, de 43 de ani, considerat în prima instanță vinovat de uciderea fostei sale iubite, Monica Alexandrescu, și ea româncă. Monica a fost ucisă prin împușcare pe 8 septembrie 2008 la San Gregorio d’Ippona, în provincia Vibo Valentia, și cadavrul a fost apoi găsit carbonizat în interiorul unei mașini incendiate găsită pe 14 septembrie pe câmpurile din zonă.

Este ceea ce a decis Curtea de Apel din Catanzaro, care în acest sens a acceptat cererile avocaților lui Valea, în timp ce procurorul a cerut confirmarea sentinței din prima instanță. Valea este acuzat că a ucis-o cu cinci focuri de pistol pe conaționala sa din motive pasionale, arzându-i apoi cadavrul pentru a-și acoperi urmele.

Bărbatul, din cele reieșite la momentul arestării sale, nu ar fi acceptat încheierea relației cu tânăra Monica și din acest motiv ar fi atras-o într-o zonă puțin frecventată, împușcând-o apoi de mai multe ori în cap, încercând în final să-i distrugă cadavrul. Dispariția tinerei de 31 de ani a fost denunțată de soțul de 60 de ani al acesteia, cu care femeia oricum nu trăia.

Torino, și-a ucis soția din gelozie, în fața copilului. «Tata a luat o bâtă și a lovit-o în cap pe mama»

Sicilia, româncă de 20 de ani împușcată cu sânge rece de iubitul italian

Gelozie românească: şi-a ucis soţia cu târnăcopul în Sicilia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Îngrijitoare golește contul bătrânei cu scuza că-i face cumpărăturile. ”Era atât de amabilă, am greșit să am încredere în ea”

Tanu, bărbatul care trăieşte la Torino, într-o maşină: „Dar odată cu venirea frigului mă întorc în România”