in

Ucis lângă cartierul African: român de 22 de ani, găsit mort cu un cablu în jurul gâtului și aruncat în râul Aniene

Avea un cablu în jurul gâtului și răni compatibile cu lovituri cu unelte de tăiere. S-a deschis un dosar pentru omor, după găsirea corpului unui tânăr român de 22 de ani în râul Aniene, pe porțiunea care leagă zona Conca d’Oro de Cartierul african, la Roma

Corpul tânărului a fost descoperit de un trecător în dimineața zilei de 26 aprilie.

A fost ștrangulat, probabil, cu cablul electric, strâns în jurul gâtului de ucigașii săi. Procurorii din Roma au deschis un dosar pentru uciderea lui Istvan Otvos, cunoscut sub numele de«Ștefan», în vârstă de 22 de ani, român fără adăpost. Corpul a fost recuperat în porțiunea râului de sub Ponte delle Valli, care leagă zona Conca d’Oro de Cartierul african, la Roma. Descoperirea macabră a fost făcută de un trecător, care se plimba pe Via delle Valli. Inițial anchetatorii au considerat moartea un accident, tânărul a fost găsit cu pantalonii coborâți, emițând inițial ipoteza că a căzut în apă în timp ce urina.

Dar ulterioare cercetări au arătat că nu a fost un accident, ci o crimă. Tânărul fusese dat dispărut de familie încă din 16 aprilie. După efectuarea autopsiei, investigațiile au deschis un al doilea scenariu, cel al crimei. În plus față de cablul din jurul gâtului, la autopsie, pe craniu au fost descoperite semnele a două lovituri, provocate de un obiect compatibil cu o unealtă de tăiere, o seceră sau o macetă.

Printre ipotezele crimei, furtul sau tâlhăria. Tânărul trebuia să se întoarcă în România cu peste 1500 de euro, sumă care a dispărut din buzunarul său. O altă pistă se referă la cea a neînțelegerilor din tabăra abuzivă de romi din zona Ponte delle Valli.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Piacenza, la ”shopping” cu carduri furate: haine, parfumuri, ochelari de soare. Doi români arestați în flagrant

Veneția, captură uriașă de droguri în valoare de milioane de euro, român prins cu 42 kg de heroină