in

Udine, român de 50 de ani, și-a bătut și violat fosta soție, apoi s-a sinucis

Nu a suportat despărțirea de fosta soție și astfel a decis să o violeze, luându-și apoi viața. Și-a agresat și violat fosta soție în locuința familială, la periferia localității Udine, apoi s-a spânzurat. Protagonistul tristei întâmplări este un cetățean român de 50 de ani.

În seara de luni 3 aprilie, bărbatul, întorcându-se acasă, și-a găsit fosta soție vorbind la telefon, a agresat-o, a aruncat-o pe o canapea și a violat-o.

Ea a reușit apoi să fugă, însă el a urmărit-o și a obligat-o să-i dea telefonul pentru a-i verifica conținutul. În acel moment femeia a fugit din nou și s-a refugiat într-un restaurant ai cărui patroni, auzind urletele, avertizaseră deja carabinierii.

După internarea femeii în spital, cu un prognostic de vindecare de 22 de zile, au fost demarate anchetele. Însă când au ajuns agenții în locuința cuplului, au făcut tragica descoperire: bărbatul se sinucisese. Românul de 50 de ani nu a lăsat niciun bilet pentru a-și explica gestul.

Femeia, care se mutase în străinătate, revenise de puțin timp la Friuli pentru a-și ajuta una dintre fiice care locuiește la Udine și de comun acord s-a reîntors să trăiască în fostul domiciliu conjugal.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Invazie de mistreți la Roma. Scuterist mort după impactul în plină stradă cu un animal

Il ”Romanian Ban” del „premier” Di Maio, il mostro dietro le statistiche