Menu
in

Udine, român gelos și violent, își bătea soția cu capul de paviment, îndepărtat din domiciliul conjugal

Român gelos și violent în provincia Udine, îndepărtat din locuință. După una dintre numeroasele neînțelegeri în casă, a trântit-o pe soția sa la pământ și a dat-o cu capul de gresie.

Au fost căsătoriți mai mult de zece ani și au întemeiat o familie aducând pe lume doi copii și stabilindu-se într-o localitate din Friuli. Apoi au apărut primele neînțelegeri. El, un român de 34 de ani, este măcinat de gelozie, nu reușește să suporte ideea că ceilalți bărbați se uită la soția sa, româncă tot de 34 de ani. Scenele devin ceva obișnuit și în fața fiilor minori care nu reușesc să înțeleagă ce se întâmplă între mama și tata.

Totul a culminat în luna octombrie. Întreaga familie petrece împreună după-amiaza la o petrecere pentru o zi de naștere, pentru binele copiilor. La un moment dat soția decide să se ducă mai devreme acasă cu micuții, fiindcă de data aceasta ea este cea care nu suportă ideea de a-și vedea soțul dansând cu o altă femeie în mod provocator, umilind-o. Nu vrea să facă scene în fața lumii, preferă să plece, lăsându-l singur.

El vine acasă furios că a fost lăsat singur în fața tuturor cunoscuților: apare la ușă și din strigăte se înțelege că va fi din nou scandal. Femeia, sătulă de situație, nici măcar nu stă să-l asculte. El se năpustește asupra ei, o împinge cu forță, o trântește la pământ și îi strivește fața de podea ridicându-i în mod repetat capul.

Fiul vede totul și înțelege că poate face un singur lucru: să cheme carabinierii.

Carabinierii sosesc imediat, însă bărbatul plecase deja. Militarii de la unitatea din Mortegliano duc femeia la Urgență, îi iau denunțul și raportul medical cu un prognostic de vindecare de o săptămână pentru un traumatism facial. Îi explică că îi pot da o mână de ajutor: poate denunța fără frică violențele domestice repetate.

În săptămânile care urmează strâng mărturiile vecinilor și cunoscuților lor. Zilele trecute românului i-a fost notificat un ordin de îndepărtare din domiciliul conjugal emis de Tribunalul din Udine pentru rele tratamente. El se duce să locuiască în altă parte. Pentru femeie și pentru fiii săi, se închid ușile unui trecut făcut din umilințe și violențe.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version