Menu
in

Un băiat de 27 de ani şi verişoarele sale de 13 şi 15 ani, morţi într-un accident cumplit lângă Brindisi

Accident cumplit în provincia Brindisi, duminică 21 septembrie, pe drumul provincial care leagă localităţile San Vito dei Normanni de Mesagne. Trei tineri români şi-au pierdut viaţa, după ce maşina în care se aflau, un Fiat Brava, a ieşit de pe carosabil, a rupt un parapet de protecţie şi s-a ciocnit de un măslin.

Şoferul, Emil Burduja, avea 27 de ani. Lucra la o fermă agricolă din zonă. Împreună cu el călătoreau două verişoare: Gabriela Rascol, de 15 ani, şi Alexandra Rascol, de 13 ani. Una dintre ele sosise la San Michele Salentino, unde se stabilise deja o parte a familiei sale, în urmă cu câteva zile.

Corpurile victimelor erau de nerecunoscut. Primele persoane care s-au dus la locul accidentului au dat peste o scenă teribilă.

Potrivit primelor reconstituiri, maşina Fiat Brava circula către Mesagne. La circa 5 km de localitatea San Vito, pe o porţiune de carosabil dreaptă cu vizibilitate optimă, maşina a derapat.

Urmele lăsate pe asfalt dovedesc o disperată tentativă de frânare înainte de coliziunea ucigaşă cu gardul de protecţie, urmată de impactul cu un măslin. Diferite părţi ale caroseriei au fost proiectate pe o rază de circa douăzeci de metri. Unul dintre tineri a fost aruncat în afara habitaclului.

Personalul de la 118 a trebuit să ceară ajutorul pompierilor pentru a scoate cadavrele din maşina deformată şi a recupera resturile împrăştiate pe teren.

Nu a fost simplu să fie identificate victimele. Documentele de identitate au fost recuperate după îndelungi căutări. Unul dintre telefoanele mobile găsite nu avea card sim. Obiectele personale ale victimelor erau împrăştiate pe câmp: un pulover a rămas agăţat de marginea gardului de protecţie.

Resturile maşinii au fost supuse sechestrului la dispoziţia procurorului de serviciu de la Procuratura din Brindisi. Rudele şi prietenii, după ce au aflat vestea de la forţele de ordine, s-au prăbuşit într-o durere sfâşietoare. Rămăşiţele pământeşti ale celor trei se află acum la morga cimitirului din San Vito dei Normanni.

Zilele următoare, după îndeplinirea procedurilor de rigoare, se vor întoarce în România.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version