in

Un italian condamnat la 8 ani de închisoare pentru că a abuzat sexual de o fetiţă româncă

Un italian de 57 de ani din Cesano Maderno, lângă Milano, a fost condamnat la opt ani de inchisoare , pentru acte sexuale comise asupra unei fetiţe românce, în prezent în vârstă de 8 ani- scrie Corriere della Sera.

Italianul a abuzat sexual de fetiţă timp de trei ani de zile, mai precis în perioada 2004- 2007, de când victima avea doar un an. Mai mult, bărbatul era plătit de către familia fetiţei să aibă grijă de ea, în timpul zilei, când ambii părinţi erau la muncă. Cei doi avea încredere în italian, care era chemat în familie cu apelativul “il nonno” (bunicul).

În 2007, mama fetiţei şi-a dat seama că ceva este în neregulă,  când a remarcat că fiica ei nu dormea noaptea şi refuza să mănânce. La un moment dat, fetiţa i-ar fi povestit mamei “ce joc făcea cu bunicul”, descriind detaliat avansurile bătrânului.

În acel moment, mama fetei a încetat să o mai ducă în casa italianului şi a apelat la colegii de servici, pentru a cere ajutor. Astfel, fetiţa a fost examinată de specialiştii de la un centru anti-violenţe, care şi-au dat seama imediat că spune adevărul.

Poliţia a demarat o ancheta pentru a elucida cazul şi a început procesul împotriva italianului, care a ajuns abia în 2011 la o primă sentinţă. Astfel, Tribunalul de la Monza l-a condamnat la 8 ani de zile, ţinând cont şi de faptul că infracţiunea a fost agravată şi de vârsta minorei, care avea în acea perioadă sub 14 ani.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Imigranţii discriminaţi pe piaţa muncii din Italia: câştiga cu 300 euro mai puţin ca italienii

Alegeri 2011/ Lămbiţa Cocoloş: “Am dreptul moral să cer voturile românilor din Grosseto”