in

Un român de 39 de ani găsit fără suflare pe o bancă din Milano, cauza morții încă necunoscută

Un român de 39 de ani găsit fără suflare. Bărbat de 39 de ani a fost găsit mort în Piazza Clotilde din Milano, Italia. Potrivit autorităților, bărbatul era un cerșetor, fără adăpost fix, și a fost găsit fără suflare pe o bancă în apropierea unei biserici. Presa milaneză mai precizează doar că bărbatul era un cetățean român de 39 de ani.

Citiți și: Sant’Antonio Abate, tragedie la școală: un băiețel de opt ani moare în clasă

Un român de 39 de ani găsit fără suflare la Milano

Cazul a fost raportat autorităților de către un localnic care a văzut bărbatul nemișcat pe bancă și a alertat imediat serviciile de urgență. La fața locului au fost trimiși polițiști și paramedici, dar din păcate, bărbatul era deja mort.

În acest moment, cauza exactă a decesului este încă necunoscută, dar autoritățile au declarat că nu există semne de violență pe corpul bărbatului. Acesta a fost identificat de către poliție, dar nu s-a dat publicității numele sau alte informații despre acesta, în afară de faptul că are 39 de ani și că e cetățean român.

Evenimentul a stârnit reacții de tristețe și compasiune în rândul localnicilor și al autorităților, care au subliniat nevoia de a oferi mai mult sprijin persoanelor fără adăpost și de a acorda atenție problemei sărăciei în oraș.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Turist infuriat 20 euro cafea apă

Turistă furioasă: 20 de euro pentru o cafea și apă într-un bar la lacul Como. ”Ca și cum am fi în Capri”

Badante exploatate la Varese, revoltător ce a pățit o româncă: „Aruncată în stradă”