Menu
in

Un român s-a pierdut într-o pădure din Italia, fără să poată da explicații ce căuta acolo, amendat cu 400 de euro pentru încălcarea restricțiilor

Un român de 34 de ani a trecut prin momente cumplite, după ce s-a pierdut într-o pădure din Italia, iar ulterior a fost salvat şi amendat de forţele de ordine. Românul a fost găsit rapid graţie sistemului GPS. Cu toate acestea, el a fost amendat cu 400 de euro.

Românul s-a pierdut, în noaptea de luni spre marţi, într-o pădure din staţiunea Valleremita, regiunea Marche. Conform ANSA, citată de observatornews.ro, românul a solicitat intervenţia forţelor de ordine, care l-au descoperit rapid pe român, graţie sistemului GPS.

Românul a fost salvat de o echipă alcătuită din poliţişti italieni, carabinieri, pompieri şi salvamontişti. Românul a fost transportat cu o ambulanţă la spitalul din Fabriano şi s-a aflat câteva ore sub supraveghere medicilor.

Ulterior, românul a fost externat şi condus la secţia de poliţie. Oamenii legii l-au luat la întrebări în legătură cu motivul pentru care se afla în zona respectivă, în noaptea de luni spre marţi.

Românul nu a putut să le ofere un motiv viabil şi, cum poliţiştii şi-au dat seama că acesta este stabilit în regiunea Lazio şi a încălcat restricţiile impuse pentru combaterea coronavirusului, a fost amendat cu 400 de euro.

Mai mult, românul a fost însoţit de poliţişti până la prima gară şi urcat în primul tren către casă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version