in

Varese, a omorât o femeie de 84 de ani. Pardalian Căldărar a fost condamnat la 30 de ani de pușcărie

Tribunalul din Busto Arsizio l-a condamnat ieri (16 ianuarie 2019) pe Pardalian Căldărar, cetățean român, în vârstă de 30 de ani, la o pedeapsă de 30 de ani de închisoare. Pardalian fusese arestat de poliție, în luna noiembrie 2017, pentru tentativă de omor după ce a agresat brutal două femei în vârstă, surori, în vârstă de 63 și respectiv 84 de ani, în Busto Arsizio (Varese). Femeia mai în vârstă a fost transportată de urgență la spital în prognostic rezervat, în comă în urma unei hemoragii cerebrale. A murit după aproximativ trei luni și jumătate de agonie.

Cele două femei se plimbau pe jos în centrul orașului atunci când românul, aparent fără motiv, probabil sub influența alcoolului, a reacționat împotriva lor cu violență.

Violențele au fost îndreptate inițial împotriva femeii de 63 de ani, lovind-o în spate cu pumnul și lăsându-o întinsă la pământ. Sora femeii agresate (foto) a încercat să îi dea primul ajutor și s-a apropiat să o ajute să se ridice. În acel moment, bătăușul s-a reîntors și i-a dat un pumn în față surorii mai în vârstă. Bătrâna a căzut la pământ, lovindu-se puternic la cap.

Atacatorul apoi a fugit, dar, datorită apelului imediat la 112 făcut de către unii trecătorilor, a fost identificat și reținut de poliție câteva minute mai târziu. Cele două surori, asistate de personalul medical de la 118, au fost transportate la spital. Din puținele cuvinte pe care femeia mai tânără a fost în măsură să le spună agenților, reiese că atacatorul, descoperit ulterior cu antecedente penale în spate, nu a încercat să le fure ceva și nici nu a rostit vreun cuvânt înainte de a le lovi.

Odată cu trecerea timpului, condițiile de sănătate ale celor două femei s-au înrăutățit. Bătrâna de 84 de ani, Argia Maria Calmosi, a murit după aproximativ trei luni și jumătate de agonie.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cazul ciobanilor români uciși la Chivasso: procurorul a cerut închisoare pe viață pentru unul dintre ucigași

Prima mașină cu numere românești sechestrată la Perugia: un BMW condus de o româncă